Om oss på Lottashunddagis

Lotta heter jag som driver detta hundagis.

Jag öppnade mitt dagis 2005, och är det bästa jag gjort.

Jag är 42år och har 3 border collie.

Jag lever tillsammans med min sambo Lars och vår dotter Elin som är 7 år. Jag har också två pojkar Andre 22 år och Anton 19 år.

Mitt största intresse är så klart hund, jag älskar att träna hund, Jag tränar mycket och tävlar så gott som varje helg i Agility.

Jag har tävlat Agility 20 år, har presterat en del på Svenska mästerskapen under åren.

Min första agility hund var min sheltie Sally som har vunnit sm-guld i lag, och lag-silver-lag-brons, hon har också placerat sig på silver plats individuellt, Hennes sista sm blev när hon var 10år och avslutade sin agility karriär med ett sm guld i lag.

Min andra hund som jag tävlade aktivt med var också en border collie, Neil hete han, tyvärr fick han somna in innan han ens blev 7år,Neil hade ett kroniskt sår som vi kämpade med i 10månader men blev aldrig bra.

Neil var en fantastisk agility hund som bara älskade agility, han har varit på sm  två gånger, första gången gick inte så jätte bra, men 2012 tog vi sm-guld i lag.

Ice border collie 4år, och duktig som attan i agility. Han har mycket motor under tassarna.

Zet är också en BC som jag fick äran att ta över 6år är han, en underbar kille som älskar agility. Vi började tävla vintern 2013 och vi har under denna korta tid vunnit en hel del, flyttat upp oss från ettan till trean på några månader, i dag är vi i elit klassen.

Jag köpte en valp 2016 lille AX heter han, idag 'r han 15 månader och börjar bli riktigt duktig i Agility.

Jag har också en dagis hund BC som jag har tävlat en del med, Nixa 6år

Min hemmaklubb är Råådalens BK, och där håller jag agility kurser.