Om Lotta

Jag, Lotta, öppnade mitt dagis 2005, och är det bästa jag gjort.

Jag är 43 år, lever tillsammans med min sambo Lars och vår dotter Elin som är 8 år. Jag har också två pojkar André 23 år och Anton 21 år.

Idag har jag 4 st bordercollies: Zet, Ice, Ax och Boss. 

Mitt största intresse är så klart hund och jag älskar att träna hund. Agility är det vi brinner för. Jag tränar mycket och tävlar i stort sett varje helg. Ungefär 20 år har jag varit aktiv och under åren har jag presterat en hel del på Svenska Mästerskapen. 

Min första agility hund var en Shetland Sheepdog, Sally. Hon hade en hel del medaljer från SM. Hennes sista SM var när hon var 10år. Hon avslutade sin agility karriär med ett SM-guld i lag. Sally somnade in ....

Min andra hund som jag tävlade aktivt med var Bordercollien Neil. Han var en fantastisk hund som bara älskade agility. 2012 tog vi SM-guld i lag. Tyvärr hade Neil ett kroniskt sår som aldrig blev bra. Han fick somna in innan han blev 7 år gammal. 

Ice är en Bordercollie som är 5½ år. Han har mycket tryck under tassarna och är väldigt guktig på agilityplanen. Även Ice har tävlat SM i lag. 

Zet är en Bordercollie som jag fick äran att ta över år... Han är idag ... år. Vi började tävla vintern 2013 och tog oss snabbt upp till klass 3. Zet tog SM-guld i lag 2017. Idag är Zet en glad agilitypensionär då hans kropp tyvärr inte klarar av tävlandet längre. 

2016 flyttade Bordercollien Ax hem till oss. Han är en försiktigt kille som idag tävlar i klass 2. 2018 gjorde han debut på SM i lag. 

Boss är en pigg och glad Bordercollievalp på 8 månader. Han har mycket motor och kommer så smått börja träna agility när kroppen är redo för det. 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.lottashunddagis.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)